Смачні

Торти на замовлення в Києві

Biskvit пропонує найкраще торти та капкейки для вас.
Тільки свіжі торти
Усі наші кондитерські вироби виготовляються з нуля за сімейними рецептами з використанням інгредієнтів лише найвищої якості. Ми випікаємо свіжі торти, капкейки, макаруни на будь-яку тематику за вашим фото, описом, або із нашого каталога. З кондитерськими виробами від «Бісквіт» кожне свято буде незабутнім.
Начинки
Чому ми?
Якісна продукція

Торти на замовлення та інші десерти виготовляються зі свіжої та якісної продукції, яка безпосередньо впливає на смак кондитерських виробів.

Доставка

Ми маємо все необхідне обладнання для того, щоб доставити будь які кондитерські вироби в ідеальному стані.

Кейтерінг сервіс

Вас цікавить кейтерінг? Зв’яжіться з нами, наш консультант надасть вам детальну інформацію.

Онлайн оплата

Бажаєте зробити оплату онлайн? Не питання, сплачуйте так, як вам зручно.

Розпродаж
-20% на всі капкейки
Замовляйте смачні та пухкенькі капкейки в кондитерській «Бісквіт» та отримайте знижку 20%! Обирайте дизайн на нашому сайті, або надайте свій варіант.
Про компанію
Ми – кондитерська «Бісквіт», яка виготовляє торти та інші кондитерські вироби на замовлення у Києві. Наша команда складається з професіоналів з великим досвідом, які із задоволенням беруться навіть за найскладніші замовлення, щоб задовольнити кожного клієнта.
Команда

ОЛЕКСАНДР

Менеджер

СЕРГІЙ

Шеф-кондитер

ВІКТОРІЯ

Кондитер

ТЕТЯНА

Технолог

ОЛЬГА

Художник, скульптор

КОСТЯНТИН

Курьер

Відгуки

Торти на замовлення на будь яке свято

Запитуючи себе, як зробити хвилюючим і незабутнім свято, ми зазвичай ретельно продумуємо меню. І як тут обійтися без торта – найголовнішої прикраси столу? Але тільки приготування такої страви займає багато часу. І саме тут кондитери-професіонали впораються краще, ніж будь-хто.

Саме тому торти на замовлення – це вигідне рішення і у сенсі економії часу, і для того, щоб свято стало ще яскравішим. До того ж, це дуже смачно – адже у майстрів свої особливі секрети!

Торт на замовлення може стати головною прикрасою будь-якого свята – будь то дитячий день народження, ювілей, весілля чи корпоративний захід.

Замовити торт у Києві

Для того, щоб замовити торт у Києві, на Ваш вибір безліч кондитерських з історією та ім’ям, а також новітні технології брендів, які тільки почали завойовувати серця та шлунки споживачів.

Ви, напевно, знаєте, що мережа кондитерських або якийсь ексклюзивний магазин зробить свій торт на замовлення якісно, ​​але запросить за нього немаленьку суму. У той же час в Інтернеті торти на замовлення коштують набагато дешевше. Звичайно, щоб отримати вишукано оформлений і справді смачний продукт, потрібно бути уважними у своєму виборі.

  • Зверніть увагу на асортимент та фото тортів.
  • Перевірте дані про кондитери, якщо вони є.
  • Прочитайте відгуки від попередніх замовників.
  • Придивіться до дизайну сайту – оформлення свідчить про смак власників.
  • Зв’язок з магазином має бути зручним і швидким.

Для оформлення тортів на замовлення Київ дарує не тільки можливість зайти в будь-яку кондитерську, а й швидкий результат у Мережі. І в різноманітті пропозицій ви не помилитеся, якщо дотримуватиметеся наших найпростіших порад.

Як правильно вибрати торт на замовлення?

Торти на замовлення бувають найрізноманітнішими залежно не тільки від розмірів та смаку начинки, а й від свята, яке вони прикрашатимуть. Також має значення складність приготування та оформлення страви.

Весільні торти, як правило, складні за конструкцією та прикрасами. Смак для них оптимально підібрати ніжний, універсальний – щоб і гості були задоволені, і молодятам солодко жилося. Краще, якщо такий тортик просто і красиво розрізатиметься. Адже є традиція для наречених разом різати весільний торт – у цей момент до них прикуті всі погляди, а фотографи ловлять їх в об’єктив для пам’ятних знімків. Потрібно, щоби все пройшло як по маслу.

Дитячі торти мають бути яскравими та цікаво оформленими. При цьому постарайтеся, щоб конструкція була простіша – часто маленькі винуватці свята хочуть самі розрізати ласощі або взяти шматочок своїми руками, а їхні друзі не відстають. Також дитячий торт повинен містити мінімум алергенів та легко засвоюватися. Кондитерські, які роблять торти на замовлення, мають передбачити цей момент «за умовчанням».

Корпоративні торти зазвичай оздоблюються символікою фірми. Лаконічне оформлення таких страв – ознака гарного тону. Але якщо організація хоче складний торт, дизайн має бути бездоганним. Найкращий смак для корпоративного торта – класичний. Діловий етикет не схвалює недоречні експерименти.

На яке б свято ви не купили торт на замовлення, головне – щоб воно було смачним і подобалося всім, хто братиме участь у урочистості. Замовте такий торт, який створить піднесений настрій та принесе радість!

Замовити