Начинки
На сторінці представлені види начинок кондитерської студії Biskvit. Оберіть найсмачнішу начинку, яка нікого не залишить байдужим.
Фруктова
- Ванільний соковитий бісквіт
- Крем вершково-персиковий
- Свіжий апельсин
- Ківі
- Цитрусовий персик
Творожна
- Шифоновий ванільний бісквіт
- Творожний крем-сир
- Соковитий персик
Шоколадна
- Бісквіт на чорному шоколаді
- Ароматний сироп
- Крем на бельгійському шоколаді
Шоколадна смородина
- Шоколадний бісквіт
- Цукровий сироп
- Кюлі чорної смородини
- Ніжний шоколадний крем
Вишня в шоколаді
- Шоколадний бісквіт
- Сироп вишневий
- Шоколадний крем
- Свіжа вишня
Горіхова
- Бісквіт на білому шоколаді
- Мигдальне просочення
- Вершково-карамельний крем
- Арахіс
- Мигдаль
Червоний оксамит
- З червоного какао бісквіт
- Крем з маскарпоне
- Полуничне кулі
Манго-Малина
- М’ятний соковитий бісквіт
- Малинове кюлі
- Манговий крем чиз
- Прошарок вершкового крему
Снікерс
- Екстра чорний Брауні
- Нуга
- Солона карамель
- Вершковий крем з маскарпоне та горіхами
Рафаелло
- Безглютеновий кокосовий Дакуаз
- Хрусткий мигдалевий крокант
- Безлактозний кокосовий крем
Горіхова меренга
- Ніжна меренга
- Горіх фундук
- Насичений «Шарлот»
- Шоколадний крем
Малинова меренга
- Білкова меренга з волоського горіха
- Ніжний крем-сир
- Малиновий конфітюром