Начинки
На сторінці представлені види начинок кондитерської студії Biskvit. Оберіть найсмачнішу начинку, яка нікого не залишить байдужим.
Фруктова
- Цитрусовий ванільний бісквіт
- Вершковий крем-сир
- Свіжий апельсин
- Свіжий ківі
- Консервований персик
Сирна
- Шифоновий ванільний бісквіт
- Крем-сир
- Соковитий персик
Шоколадна
- Бісквіт на чорному шоколаді
- Ароматний сироп
- Крем на бельгійському шоколаді
Шоколадна смородина
- Шоколадний бісквіт
- Цукровий сироп
- Кулі чорної смородини
- Ніжний шоколадний крем
Вишня в шоколаді
- Шоколадний бісквіт
- Сироп вишневий
- Шоколадний крем
- Свіжа вишня
Горіхова
- Дакуаз (бісквіт на волоському горіху)
- М’який карамельний крем
- Хрумкий волоський горіх
Червоний оксамит
- З червоного какао бісквіт
- Крем з маскарпоне
- Полуничне кулі
Манго-Малина
- М’ятний соковитий бісквіт
- Малинове кулі
- Манговий крем-чиз
- Прошарок вершкового крему
Снікерс
- Екстра чорний брауні
- Нуга
- Солона карамель
- Вершковий крем з маскарпоне та горіхами
Рафаелло
- Безглютеновий кокосовий дакуаз
- Хрусткий мигдалевий крокант
- Безлактозний кокосовий крем
Горіхова меренга
- Ніжна меренга
- Горіх фундук
- Насичений «Шарлотт»
- Шоколадний крем
Малинова меренга
- Білкова меренга з волоського горіха
- Ніжний крем-сир
- Малиновий конфітюр
Апельсинова
- Легкий лаймовий мус
- Прошарок апельсинового курта
- Бісквіт дакуаз на мигдалевому борошні
Три шоколади
- Насичений шоколадний бісквіт
- Бельгійський чорний шоколад
- Бельгійський молочний та білий шоколад