Начинки

На сторінці представлені види начинок кондитерської студії Biskvit. Оберіть найсмачнішу начинку, яка нікого не залишить байдужим.

Фруктова

  • Цитрусовий ванільний бісквіт
  • Вершковий крем-сир
  • Свіжий апельсин
  • Свіжий ківі
  • Консервований персик

Сирна

  • Шифоновий ванільний бісквіт
  • Крем-сир
  • Соковитий  персик

Шоколадна

  • ­Бісквіт на чорному шоколаді
  • Ароматний сироп
  • Крем на бельгійському шоколаді

Шоколадна смородина

  • Шоколадний бісквіт
  • Цукровий сироп
  • Кулі чорної смородини
  • Ніжний шоколадний крем

Вишня в шоколаді

  • Шоколадний бісквіт
  • Сироп вишневий
  • Шоколадний крем
  • Свіжа вишня

Горіхова

  • Дакуаз (бісквіт на волоському горіху)
  • М’який карамельний крем
  • Хрумкий волоський горіх

Червоний оксамит

  • З червоного какао бісквіт
  • Крем з маскарпоне
  • Полуничне кулі

Манго-Малина

  • М’ятний соковитий бісквіт
  • Малинове кулі
  • Манговий крем-чиз
  • Прошарок вершкового крему

Снікерс

  • Екстра чорний брауні
  • Нуга
  • Солона карамель
  • Вершковий крем з маскарпоне та горіхами

Рафаелло

  • Безглютеновий кокосовий дакуаз
  • Хрусткий мигдалевий крокант
  • Безлактозний кокосовий крем

Горіхова меренга

  • Ніжна меренга
  • Горіх фундук
  • Насичений «Шарлотт»
  • Шоколадний крем

Малинова меренга

  • Білкова меренга з волоського горіха
  • Ніжний крем-сир
  • Малиновий конфітюр

Полунична

  • Ніжний мус з білого  шоколаду
  • Полуничне кулі
  • Шифоновий ванільний бісквіт

Апельсинова

  • Легкий лаймовий мус
  • Прошарок апельсинового курта
  • Бісквіт дакуаз на мигдалевому борошні

Три шоколади

  • Насичений шоколадний бісквіт
  • Бельгійський чорний шоколад
  • Бельгійський молочний та білий шоколад

Замовити